Biztonság – Secure Services

Az online világban mozgunk ezért elengedhetetlen cégünk számára, hogy ügyfeleink minden adatát a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk.

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Biztonság – Secure ServicesRendszerbiztonság, jogosultságok

Minden, az Info Laverage Kft által fejlesztett rendszert biztonságos jelszó és munkamenet alapú védelemmel látunk el. Az egyes felhasználók csak a saját jogköreiknek megfelelő adatokat, funkciókat érik el. Ezek a jogosultsági szintek a végtelenségig skálázhatóak, vannak olyan rendszereink, ahol előfordul több mint 20 féle szerepkör, és mégis tökéletes szeparáltságban tudnak egyetlen közös ügyviteli rendszeren belül egy időben tevékenykedni.

Adatvédelemhonlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Biztonság – Secure Services

Mint fentebb említettük, számunkra alapkövetelmény, hogy rendszereinket legalább alapfokú védelem alatt tudjuk. Azonban előfordulnak olyan esetek, mikor az ügyfelek külső körülmények miatt veszélyeztetve érzik adataikat. Ezekre az esetekre is felkészültünk, különböző eszközök állnak rendelkezésünkre , melyeket mérnökeink aktívan használnak is. Ilyenek például:

  • több lépcsős authentikáció
  • 128 bites titkosítás, SSL
  • IP korlátozás
  • CSRF támadás elleni védelem
  • több fajta privát vagy publikus kulcsú titkosítás
  • botok elleni védelem , captcha
  • OAuth 2.0 protokoll alkalmazása

Ezen technológiák vegyesen alkalmazva olyan biztonságos webes alkalmazások kifejlesztésére adnak lehetőséget, amelyeket informatikailag lehetetlen illetékteleneknek kijátszani.

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Biztonság – Secure ServicesSzemélyes információk, diszkréció

Az Info Laverage Kft-nél minden ügyfelünkkel akik hosszútávon kívánnak velünk együttműködni, titoktartási szerződést kötünk, mely részünkről jogilag is biztosíték arra, hogy ügyvezetési és üzleti adatok semmilyen formában nem kerülnek közvetítésre harmadik fél részére.
Az információ a legnagyobb hatalom, így ezt részünkről komolyan gondoljuk, hogy alkalmazottainkkal is aláíratunk ilyen nyilatkozatot, így attól sem kell tartania, hogy cégünkön keresztül bármi jellegű információ kiszivárog az Ön kárára.


Kérjük, ne habozzon, kérje ajánlatunkat

biztonságos rendszerek fejlesztésére

területén is!
24 órán belül ingyenes árajánlattal szolgálunk.
Kapcsolatfelvétel most