Facebook fejlesztések, Közösségi alkalmazások

Üzleti szociális hálózatot és új platformot építünk

Social Network fejlesztésekhonlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Facebook fejlesztések, Közösségi alkalmazások

Az Info Laverage Kft testreszabott, hatékony, professzionális közösségi platformokat kínál, melyek számos előnnyel járnak globális cégeknek és helyi vállalkozásoknak is.
A egyedi  fejlesztésű platformjaink social networking megoldásokkal erősítik közösségi profilját! Itthon a Facebook alkalmazások elterjedtek, de nyugati országokban népszerűek a Twitter, LinkedIn, Blogger, egyéb alkalmazások is. Ezen a piacon minden egyes like egy visszatérő felhasználót jelent Önnek hosszútávon!
 

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Facebook fejlesztések, Közösségi alkalmazásokKözösségi weboldal integrációja meglévő rendszerbe

Jelenlegi weboldalát vagy online portálját teljes mértékben integrálhatjuk a közösségi hálózatokon. Akár közvetlen értékesítést, promóciót népszerűsíthet a közösségi oldalakon úgy, hogy saját kialakított ügyviteli rendszerében jelentkezik az igény és a statisztika.

Felesleges regisztrációval bajlódnia weboldalán, hogyha a felhasználók authentikálhatják magukat oldalán egyszerűen a már megszokott közösségi felhasználói fiókjukkal. Ön is erőforrást spórol meg, a felhasználók mivel gyorsan megtehetik, ezért igénybe fogják venni szolgáltatását külön regisztráció nélkül is. Ezt az u.n. oAuth protokoll teszi lehetővé számunkra, mely különböző jogköröket ad az Ön oldala számára.


Rendszeresen visszatérő felhasználókhonlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Facebook fejlesztések, Közösségi alkalmazások

A szociális hálózatok hatalmas előnye a meglévő hirdetési rendszerekkel szemben az, hogy maradandó látogatókat képesek produkálni. Ha egyszer elérte a hatalmas valós facebook like-számot, akkor onnantól megvan az a célközönség, amire tud alapozni hosszútávon, visszatérő vásárlók illetve látogatók formájában. Közvetlenül szólíthatja meg őket folyamatosan úgy, hogy nem kerül extra költségbe, mint mondjuk több ezer hírlevél akár egyszeri kiküldése.

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Facebook fejlesztések, Közösségi alkalmazásokÉrtékes adatok birtoklása

Közösségi alkalmazások fejlesztésével olyan adatokhoz juthat az érdeklődőkről, melyek megszerzése más úton nagyon hosszadalmas és fáradtságos munka lenne. Gondoljon bele: a szociális hálózatokban, mint a Facebook vagy Twitter a felhasználók minden adatukat két kattintással megadják a felhasználók, hogyha olyan alkalmazást találnak, ami felkelti az érdeklődésüket. Ezzel Ön hatalmas potenciált szerezhet és versenytársaihoz képest előnyre tehet szert! Természetesen hangsúlyoznunk kell a törvényességet minden esetben! 

 

Szoros, hosszútávú kapcsolathonlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Facebook fejlesztések, Közösségi alkalmazások

Az Info Laverage Kft.-nél próbálunk minél több időt szentelni arra, hogy megértsük és tökéletesítsük az Ön social network stratégiáját. Próbálunk minden folyamatos fejlesztést úgy menedzselni, hogy hosszútávon megérje Önnek velünk együttműködni.
Segítünk kiválasztani, milyen módon valósítsa meg céljait. Próbálunk flexibilisek lenni, mert tudjuk, hogy minden ügyfél igénye más és más.


Kérjük, ne habozzon, kérje ajánlatunkat

facebook alkalmazások, social marketing

területén is!
24 órán belül ingyenes árajánlattal szolgálunk.
Kapcsolatfelvétel most