Felhasználói élmény, gyors kliensoldali technológiák

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Felhasználói élmény, gyors kliensoldali technológiák AJAX, HTML5, CSS3

Az AJAX ( interaktív és funkciógazdag, gyors webes alkalmazások fejlesztésére koncentráló technológia ) egyre inkább populárissá és elterjedté vált manapság az online világban.
Napjaink legnagyobb közösségi oldala, a Facebook is előszeretettel alkalmazza ( ez az, amit mi például FB chat formájában érzékelünk ).
Webes alkalmazásokban főleg a felhasználói élmény javítására használják ( kattintok és azonnal látom, hogy történik valami, interaktív a weboldal ).
 

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Felhasználói élmény, gyors kliensoldali technológiák Interaktív webes
alkalmazásfejlesztés

Szakképzett fejlesztői csapatunk szinte minden webportál fejlesztésénél felhasznál ilyen elemeket. Így az elegancia, az interaktivitás és a modern webkettes weboldalak funkciói biztosítottak ügyfeleink számára. Ebben az esetben (mint általában az Info Laveragenél mindig) az OpenSource technológiákat részesítjük előnyben, melyek segítségével olyan skálázható és dinamikusan növekvő eszközkészlethez jutunk, melyben könnyen eligazodunk. Leginkább jQuery , jQuery UI, jQuery Tools az, ami megfordul a kezeink között, ügyfeleink is ezeket részesítik előnyben, mert a kód hordozható és könnyen, bármilyen fejlesztőcsapat által testreszabható.

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Felhasználói élmény, gyors kliensoldali technológiák Nincs Flash csak elégedett ügyfél

Annak hívei vagyunk, hogy mérnökileg és fogyasztói szemmel is minél szebbet alkossunk, ehhez elengedhetetnel a HTML5, illetve a CSS3 használata, ami a jövőben fel fogja váltani a Adobe Flash-t a weboldalak terén. Mi igazodunk ehhez a vonulathoz, így ügyfeleinket is arra sarkalljuk, hogy éljenek az általunk felkínált, jövőbe mutató trendekkel.


Kérjük, ne habozzon, kérje ajánlatunkat

Felhasználóbarát, gyors weboldalak fejlesztése

területén is!
24 órán belül ingyenes árajánlattal szolgálunk.
Kapcsolatfelvétel most