Online kereskedelmi megoldások

Tegyen szert egy olyan rendszerre, amely 7/24 bevételt termel online vállalkozásának!

Internetes fizetési megoldások, Bankkártyás online fizetéshonlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Online kereskedelmi megoldások

Biztosítjuk az online kereskedelemi integrációt a legtöbb elérhető szolgáltatóval ( bankok, online bankok ) mint például: PayPal, 2Checkout, MKB Bank, OTP Bank, CIB Bank, Budapest Bank, stb. Foglalkozunk és beépítjük ügyviteli rendszerébe a teljesült, illetve a sikertelen fizetési tranzakciókat anélkül, hogy a szolgáltatóhoz kelljen fordulnia. Így egy egységes felületen követheti nyomon a tranzakciók sikerességét.
Biztosítjuk a kompatibilitást, azaz bármilyen online használható fizetőeszközzel rendelkező vásárló tud vásárolni weboldalán. Automatizált tranzakciókövetést alkalmazunk minden ügyfelünk esetében. 

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Online kereskedelmi megoldások

Rendeléskövetés, E-ügyvitel

Az ügyvitelében jelentős fellendülést hozhat egy olyan rendszer, mely a fizetés pillanatától képes követni egy-egy szolgáltatás / csomag / termék / rendelés kézbesítésének állapotát. Egyszerű, átlátható, egy helyen van minden ami az életfolyamat teljesítését hivatott szolgálni. 

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Online kereskedelmi megoldásokTegyük fel, hogy olyan szolgáltatást árul, mely egészen addig, amíg eljut a teljesített állapotába több hónapot, jelentős kiadást és energiát is felemészthet! Egy ilyen esetben nem kevés Excel tábla, különböző külső szoftverek, számlázó-programok és kapcsolattartási információk szükségesek a folyamat sikeréhez. Ez pár megrendelés esetében még bele is fér, de egy olajozott, napi több megrendelést feldolgozó cég nem engedheti meg magának ezt a szeparáltságot.


Biztosítani tudja rendeléskövető rendszerünk, hogy ezt az életfolyamatot egyetlen ember bárhonnan a világon telepített szoftver nélkül menedzselni tudja úgy, hogy mellette minden adata biztonságban van és mindent időre és pontosan teljesít.
 


Kérjük, ne habozzon, kérje ajánlatunkat

online bankkártyás fizetés, rendeléskövetés

területén is!
24 órán belül ingyenes árajánlattal szolgálunk.
Kapcsolatfelvétel most