Symfony alkalmazásfejlesztés

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Symfony alkalmazásfejlesztésA Symfony egy nyílt forráskódú PHP OOP keretrendszer, melyre az Info Laverage Kft már évek óta áttért és olyan komoly és nemzetközi horderejű projecteket kivitelezett általa, melyek eddig csak vastagkliensen voltak elképzelhetőek - Vastagkliensen futó programoknak nevezzük az olyan termékeket, melyek függenek a kliens számítógépétől, operációs rendszerétől és a hardveres infrastruktúrától. ( pl : Photoshop ) 
Miután több platformot is használtunk, mérnökeink kiválasztották a Symfony fejlesztést, mint céges profilt, mert ez lehetővé teszi a webes alkalmazások koncentrált fejlesztését összehangolt és kiterjeszthető módon. A Symfony PHP5 alapokon nyugszik, de magába foglal objektum orientált szoftverfejlesztési irányelveket, melyek elősegítik az újrafelhasználhatóságot és megfelelő mérnöki irányítás alatt többszörösére növeli a gyorsaságot.

Technológiai erejehonlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Symfony alkalmazásfejlesztés

A Symfony keretrendszeren alapuló fejlesztés két olyan módszertant rejt magában, melyek külön-külön is erőteljesek és hatékonyak, de együtt szinte verhetetlenek a piacon található többi keretrendszerhez képest.
Az egyik ilyen az MVC (model-view-controller). Ez az architektúra lehetővé teszi, hogy mindenki arra tudjon kifejezetten fókuszálni, amihez valójában ért: a designer és sitebuilder a HTML kódot böngészi és a kinézettel foglalkozhat, a programozók a funkcionalitásokat implementálják, a fejlesztési vezető vagy projectmenedzser pedig csak arra tud koncentrálni mérnök révén, hogy a rendszer egésze kifogástalanul összhangba kerüljön. A kontroller réteg kapcsolódik az üzleti logikához ( business logic ), központilag ez konzisztens a felhasználói kérések kezeléséért, mely kér vagy tárol információt a modell rétegben és előkészíti a megjelenítendő adatot a prezentációs réteg ( view layer ) számára. A megjelenítési vagy prezentációs réteg felel azért, hogy mit látunk valójában végfelhasználói szemmel a weboldalon. Általában ez utóbbi HTML/CSS, de ez megfeleltethető a telefonok által is használt XML-nek. 
A másik, amit ORM-nek hívunk ( Object Relational Mapper, Objektum és Relációkezelő réteg ) felel azért, hogy anélkül fejlesszünk és kódoljunk, hogy direkt hozzányúlnánk az adatbázishoz; SQL ismeretek csak nagyon magas szinten szükségesek, a fejlesztések 90%-a megoldható enélkül, mert ez az architektúra magasabb szintre emeli az adatbáziskezelést.

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Symfony alkalmazásfejlesztésSymfony támogatás

A Symfony engine ereje abban rejlik, hogy hatalmas közösség van mögötte (akárcsak az Ubuntu esetében), akik szenvedélyesen nonprofit fejlesztik a keretrendszert, hogy minél tökéletesebb és hatékonyabb legyen a többi felhasználó számára. Naponta kerülnek napvilágra újabb beépülő modulok, melyek a mindennapi problémákra  adnak kompakt és egyszerűen integrálható megoldásokat. ( API, felhasználókezelés, RSS feed, CMS modulok, Hírek, Blog, Fórum, SEO, stb.) Sok ezek körül meghatározza az új social networking oldalakat is:

 • egyszerű template-kezelő rendszer
 • cache kezelése
 • okos és beszédes URL-ek, SEO támogatás
 • többnyelvűség egyszerű kiaknázása
 • AJAX támogatása
 • vállalatkész gondolkodásmód
 • rengeteg kiterjesztés


honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Symfony alkalmazásfejlesztésMellettünk szól a jövőben várható
trendek mindegyike

 • mindent online tárolunk, mert biztonságos, melyet disztkréciónk garantál ( cloud computing )
 • miért kelljen bármit telepíteni, hogyha platformfüggetlenül elérhető egy egységes felület online, bárhonnan
 • egyik folyamat se legyen korlátozott, harmadik féltől származó alkalmazások ( 3rd party ) felé nyitottak vagyunk, bármit implementálhatunk és bárkivel együttműködünk
 • folyamatosan bővíthető rendszer, mely minden klienssel ugyanazt láttatja
 • nyílt forráskód – nem kell fizetni az új verzióért és ennek ellenére friss

Összegezve a fennt leírtakat, úgy gondoljuk, hogy nincs olyan folyamat, melyet a manapság felmerülő igények közepette ne lehetne megoldani. 


Kérjük, ne habozzon, kérje ajánlatunkat

Symfony webes alkalmazásfejlesztés

területén is!
24 órán belül ingyenes árajánlattal szolgálunk.
Kapcsolatfelvétel most