Történetünk, alapelveink, céljaink

Az Info Laverage Kft. évek óta foglalkozik webes alapú alkalmazások fejlesztésével. Ezalatt több magyar illetve nemzetközi érdekeltségű projectet kiviteleztünk, melyek során elég tapasztalatot szereztünk ahhoz, hogy nagyüzemben tevékenykedjünk ebben az iparágban. 

Alapelveinkhonlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Történetünk, alapelveink, céljaink

Az információtechnológia terén szerzett tapasztalaink alapján megtehetjük, hogy jövőképet fessünk az elkövetkezendő évek infromatikai piacát tekintve. Így jutottunk arra a következtetésre, hogy a jövőben hatalmas piacot fognak hódítani Magyarországon is az online kereskedelmi rendszerek, e-kereskedelem és minden olyan szolgáltatás ami webes alapokon nyugszik. Az emberek egyre kevésbé használják számítógépeiken azokat a programokat, amiket évekkel ezelőtt még igen.

A vastagkliens alapú programokat egyre inkább felváltják a webes alkalmazások és ez kihat a mindennapi életre, vállalatok ügyvitelére, értékesítésre és a szórakoztató iparra is. Az átlagember napi számítógéphasználatát tekintve több a web alapú alkalmazás, mint a telepített program, elég ha csak az elmúlt éveket tekintjük: Youtube, Google Docs, Facebook.  Mi ezt a tendenciát még időben felismertük ahhoz, hogy teljes mértékben kiaknázhassuk a még szunnyadó lehetőségeket ezen a téren.

Pár éven belül az emberek számítógép használata redukálódni fog egy böngészőre, mert minden program, szolgáltatás amit igénybe szeretnének venni, online lesz elérhető ( telepítés, sorbanállás és várakozás nélkül ). Ha videót vagy filmet szeretne nézni, akkor felkeres egy online videótárat, hogyha híreket olvasna, akkor egy hírpotált, hogyha cégének ügyeit intézné, akkor egy online ügyviteli rendszert, ha számlát kell kiállítania, akkor egy online számlázóprogram a megoldás, hogyha zenét hallgatna akkor online kategorizált rádióállomások ezrei közül választhat, online játékok miliiói érhetőek el ha kikapcsolódni vágyik és még a fileokat sem kell a számítógépén tartania, mert rengeteg ingyenes online filemegosztó és tároló rendszer üzemel, ahol adatai biztonságban vannak ... a sort még lehetne folytatni, de összegezve nem lesz másra szüksége senkinek, csak egy számítógépre és egy internetkapcsolatra.

Az elmúlt években a Google-hoz hasonlóan mi is ezt a vonalat követtük, így vannak olyan rendszereink, melyek a centralizáltság és innováció jegyében készültek és melyek megtestesítik a pár éve még elképzelhetetlen álmokat.

Stúdiótechnológia, eredményeinkhonlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Történetünk, alapelveink, céljaink

Olyan stúdiótechnológiai programokat váltottunk fel, melyekkel a HD minőségű, több GB-os videókat vágják a mediakereskedelmi cégek. Eddig elképzelhetetlen volt, hogy megfelelő hardweres infrastuktúra nélkül ez megvalósítható legyen.
Mi ezeket a funkciókat Magyarországon elsők között webes alapokra emeltük, így bármilyen egyszerű böngésző által elérhetővé váltak olyan folyamatok, melyek eddig cégenként egy-egy több százezer forintos számítógéphez voltak kötve.
Éveket szenteltünk az ezzel kapcsolatos fejlesztéseinknek és eljutottunk egy olyan stabil rendszerhez, mellyel az eddigi stúdiótechnológiai programok a mai napig nem tudták felvenni a versenyt a gyorsaságukat  és mobilitásukat tekintve.

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Történetünk, alapelveink, céljainkÜgyfélkapcsolati körünk

Egyes ügyfeleink elkeseredetten fordulnak hozzánk és olyan történeteket hallunk, melyekből egyértelműen látjuk, hogy az „előző fejlesztő cég kihasználta a hozzá nem értőket”. Áttértek hozzánk és elképzelni sem tudják, hogy hogyan tudtak eddig a szolgáltatásaink nélkül online életben maradni …
Az internet egy hatalmas „daráló” ahol, ha egy cég nem veszi fel a kesztyűt, akkor csúnyán eltapossa a konkurencia.
Pár hét alatt egyszerűen és minimális pénz-ráfordítással futtattunk fel olyan kisebb / nagyobb weboldalakat, akiket eddig a webfejlesztő cégük alaposan rászedett.
Miért nem teszünk mi is így Önökkel? Egyszerűen azért, mert mi hosszútávon gondolkodunk. Mi akkor szeretnénk nyereséget kihozni online vállalkozásából amikor már Ön is látja, hogy ez megéri, mert elért eredményeket általunk.

Nincs trükk, csak precíz munkahonlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Történetünk, alapelveink, céljaink

Az e-kereskedelem területén rengeteg webshop működik szerte a világban. Szinte nincs olyan, hogyha egy terméket meg szeretnénk online vásárolni, akkor csak egy helyen lehessen megkapni. Így valamilyen módon ki kell tűnnie a többi webáruház közül és nem feltétlenül az áraival, szinte a nullába víve a profitot! Éppen ezért tartunk jelentős tapasztalattal rendelkező designereket cégünkben. Azt szeretnénk elérni, hogy amit lát a felhasználó, azonnal be is tudja építeni a világába, így visszatérő vásárlója legyen. Így egyszerűbb megfogni a vásárlókat, mint olyan árversenyt folytatva, mely egy rossz honlapra alapoz.

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Történetünk, alapelveink, céljainkDiszkréció

Minden megbízás esetén, mikor az ügyfelünk igényli, titoktartási szerződést kötünk, mely biztosítja ügyfeleink részére a diszkréciót. Így jogilag is biztosítva van az Ön háttere, nem kell aggódnia az üzleti titoktartás, vagy a nem megfelelő személyes adatok kezelése végett.
Ez a szerződés minden esetben a megbízó védelmét szolgálja és ennek megszegése esetén kártérítést vagyunk kötelesek fizetni számára, így nekünk is érdekünk az üzleti titok fenntartása.
Ezen okból nem prezentálunk referenciákat honlapunkon sem, számunkra a legjobb referencia az elégedett ügyfél.

Összegezve a fennt leírtakat úgy érezzük, hogy egy dinamikus és impulzívan fejlődő rendszer részei lehetünk cégünkkel és izgalmasnak tartjuk a nap mint nap elénk állított, majd leküzdött akadályokat.

Remélem, hogy Önt is hamarosan ügyfeleink között köszönthetem, így kellemes időtöltést kívánok honlapunkon.

honlapkészítés, weboldal készítés, webáruház készítés - Történetünk, alapelveink, céljaink
tulajdonos

Info Laverage LTD, Hungary