Webáruház készítés és üzemeltetés

Webáruház készítésManapság egyre több cég szeretne kitűnni a versenytársai közül, így online is képviselik magukat a piacon. Ez egy olyan szegmens, melyben könnyű hibát véteni, mivel sok a buktató: nem találja meg a célközönséget, nem elég vonzó a webáruház vagy csak nem képesek naprakészen tartani a készleteiket és emiatt vásárlóktól elesik.

Egy profi webáruház készítés, fejlesztés minden esetben pontos körültekintést igényel és versenyképesnek kell lennie, ugyanakkor szükséges, hogy ne veszítse el a cég arculatát.

Mi az amit mi kínálunk?

Webshop készítésKulcsrakész vásárlási rendszerfolyamat

Az Info Laverage Kft online vásárlási rendszereivel egy lépéssel előrébb lehet. Komplett, kiforrott módszertani megoldásokat kínálunk a vásárlási folyamatot tekintve. Csak lépjen be felhasználónevével, jelszavával és máris indulhat az online értékesítés.

 

Webáruház nyitásaEgyszeri, dobozolt fejlesztési költség és teljes élettartam garancia

Önnek csak egyszer kell fizetnie egyedi fejlesztésű és teljesen az igényeire szabott webáruházáért és a jövőben nem lesznek bujtatott költségek vagy havi díjak. A webáruház teljes fennállása alatt garanciát vállalunk a helyes működésre! A webáruház átadása akkor történik meg, amikor Önnek minden igényét kielégítettük. A jövőben csak az Ön által kért extrákat kell megtérítenie.

 

Webáruház készítésEgyszerű és letisztult admin panel

Web-alapú adminisztrációs backend felületünk segít Önnek, hogy minden aspektusból felügyelhesse webáruháza működését és menedzselje termékeit, katalógusait, vásárlóit, árait, fizetéseket és bármilyen beállítást, ami csak felmerülhet pár egérkattintással beállíthat.

 

Webshop készítésLehetőségeink végtelenek

Rendszerünk fejlesztése közben több száz innovatív technológia és megoldás közt is mérlegelünk, hogy finomhangoljuk a webportálok működését. Ezek közé tartoznak többek között az online fizetési módok, AJAX alapú felhasználóbarát felületek, egy oldalas checkout és még sok más.

 

Webáruház létrehozásaBeépített Tartalomkezelés

A beépített tartalomkezelő rendszerünk lehetőséget ad az Ön számára, hogy publikáljon és szerkesszen olyan tartalmakat amik teljessé teszik webáruházát, pl.: szállítási információk, szabályzatok, fizetési információk, kapcsolat, stb.
Nem kell, hogy statikusak legyenek ezek a tartalmak, egyszerűen megváltoztathatja kedve szerint egy MS Word-höz hasonló beépített szerkesztőprogram segítségével.

 

Webáruház készítésSEO, Keresőoptimalizáltság

A keresőmotorokban elért helyezése jelentős és jóminőségű látogatói forgalmat eredményezhet az Ön számára. Táblázatok nélküli, letisztult designt kínálunk Önnek, W3C és schema.org előírásoknak megfelelő HTML kódokat, barátságos URL-eket, metatagokat menedzselhet és automatikusan Google webhely-térképet generálunk számára.

 

Webáruház nyitásaFolyamatos fejlesztői támogatás

Önnek soha nem kell egyedül éreznie magát, amíg termékeinket használja. Technikai support csapatunk feldolgoz minden olyan igényt, ami egyedi fejlesztéshez vezethet a jövőben.
Támogatjuk ötleteit, mi is szeretnénk hatékonyabbá tenni üzletét az e-kereskedelem területén.

 

Az Info Laverage Kft több éves fennállása óta sok online webáruházat alkotott meg és juttatott a csúcsra a fent említett egyszerű és kézzelfogható irányelvek professzionális kivitelezésével. Legyen Ön is közöttük!


Kérjük, ne habozzon, kérje ajánlatunkat

Webáruház készítés, fejlesztés és webshop tervezés

területén is!
24 órán belül ingyenes árajánlattal szolgálunk.
Kapcsolatfelvétel most