Webdesign és arculattervezés

Webdesign, arculat tervezésWebdesign és arculattervezés

Mi az Info Laverage Kft-nél tudjuk, hogy egy-egy vállalkozásnál mennyit számít az, hogy milyen kiépített arculatilag. Éppen ezért komoly energiát fektetünk webdesign, arculattervezés, sitebuild terén minden projectünkre. Minden weboldal egy külön alkotás, ezért szeretnénk egyedi köntösbe burkolni. Vannak olyan ügyfeleink, akiknek semmit sem változtattunk weboldalán, csupán finomítottunk a kinézeten, felhasználóbarátabbá tettük és ez is elég volt ahhoz, hogy több látogatót szerezzen maradandóan.

„De ez nem mérhető számokban”Arculattervezés

De igen! Egy átlagos látogató pár másodperc alatt eldönti, hogy oldalunkon marad-e vagy továbbáll. A Google Analytics szolgáltatásban ezt hívjuk Bounce Rate-nek vagy visszafordulási aránynak. Ha egy oldal visszafordulási aránya nagyobb, mint 33%, akkor az a következőket jelentheti fontossági sorrendben:

Webdesign

  1. a környezet nem elég felhasználóbarát és nem az ügyfél érdekei tartja szem előtt vagy nem átlátható számára. Még egy tartalmilag nem megfelelő weboldal is rendelkezhet olyan átlátható struktúrával, ami a látogatót leköti, így meg tudjuk fogni. Tehát a legfontosabb a letisztultság.
     
  2. a tartalom nem megfelelő, így nem köti le a látogatót. Javítsunk rajta, mert ha a design kiforrott és a visszajelzések alapján eléggé letisztult, úgy a hiba a szövegíró és marketinges szakemberekben leledzik.

Kérjük, ne habozzon, kérje ajánlatunkat

webdesign, sitebuild, arculattervezés

területén is!
24 órán belül ingyenes árajánlattal szolgálunk.
Kapcsolatfelvétel most